Det er godt kjent at gåturer i naturen er bra for kropp og sjel. Noen studier har faktisk vist at bare det å se natur, kan være nok til at man føler seg bedre. Derfor ligger vi godt an vi som bor eller ferierer i Folldal! Folldal er som et kunstgalleri, med flotte motiv på alle kanter. Vi har unike og uttallige turmuligheter. Det finnes noe for oss alle, uansett fysisk form og tiden vi har til rådighet. Det sies også at korte pauser hvor man stopper opp og ser på naturen har en foryngende effekt på hjernen, og øker oppmerksomheten.

Dronning Sonja sa det så fint på DNT sitt 150-års jubileum tidligere i år. «Å traske i vei i stillhet gjør godt for den frie tanke. Når man går høyere opp får man følelsen av at alle problemene ligger igjen i dalen. Man løser ting og grubler på en fin måte når man går. Det er noe i oss mennesker som gjør det riktig å gå».

Jobb eller ferie – vi oppfordrer deg til å ta en tur i det fine været! Om livet kjennes godt eller om det føles litt tøft akkurat nå, så er en tur en bra «greie». Bildene er tatt fra en kveldstur i fjellet i går. GOD TUR!