I går fikk jeg kjenne høsten «på rett». Turen opp i høyden startet med turbukse og singlet. Det var godt og lunt i skogen, og helt til jeg kom meg godt inn på fjellet. Men – så snudde det raskt, slik det fort gjør i høstfjellet. Stillongs, fleece, ull, lue, buff og votter måtte på. Veldig glad for at jeg hadde med meg godt med klær, mat og drikke i sekken, for da var det bare å fortsette og nyte flotte høstfarger og vakker utsikt med det største velbehag. På tur hjem fikk jeg også gleden av å finne litt multer (EB).

Folldal Turlag ønsker alle en riktig fin turhøst. Vi håper mange har benyttet seg av de ulike tilbudene i bygda vår – 10 på topp, Barnas 5 på topp, Stolpejakten, Rusle og tusle og FYSAK-turene. Frist for registrering av Stolpejakten er 30.september,  5 på topp-skiltene står ute til 10.oktober og 10 på topp-kortene har innleverings-frist 1.november. Husk at du ikke går tur for å tilfredsstille andre. Det er ikke om å gjøre å gå mest, lengst eller høyest. Alle må gjøre det som føles best for seg selv – da kommer turgleden!