Mai måned har vært helt spesiell værmessig, og været er derfor et brennhett samtaleemne om dagen. Det er ingen av de jeg har snakket med som kan huske en lignende mai måned i Folldal. Man kan jo nesten lure på om man er i en dyp og deilig drøm. Vi var heldige og fikk oppleve tidenes påske, med fantastisk vær og fantastisk skiføre. Den påska skulle vi «leve lenge på». Nå har det vært uker med masse sol, deilig varme (det er det kanskje litt delte meninger om ……) og lange lyse kvelder. Til tross for at man kanskje har jobbet hele dagen, har man hatt gode muligheter for uteliv og fantastiske kveldsturer.

Kropp og sinn «blomstrer» i takt med været. Sola gir oss masse energi! Lauvet er grønt og flott, og stadig dukker det fram blomster av ulike slag. På sosiale medier deler folk bilder fra flotte turopplevelser. Det både gleder og inspirerer. Elver og tjønner har blitt flittig besøkt av badeglade store og små, og frydefull latter har runget rundt omkring i bygda. Været og humøret har vandret hånd i hånd. Måtte det vare – og komme regnvær om natta.

Ønsker du turtips anbefaler vi dere å ta en titt på www.folldal.kommune.no. Trykk på «Helse, omsorg og NAV», deretter «Friskliv og folkehelse» og «FYSAK turmål 2017-19». Der kan du lese om 10 turmål rundt omkring i bygda som alle har postkasse med bok til å skrive navnet sitt i. Ellers ryktes det at mange er godt igang med 10 på topp og Rusle Tusle (mer informasjon om dette lenger ned på siden her).

Folldal Turlag ønsker alle ei riktig god helg. Nyt go`været, det blir alltids tid til mer nødvendige gjøremål etterhvert! Da er det godt å vite at man har et velfylt energilager!! Bildet er tatt av en Folldøl som trives godt med å fotografere utendørs.