God kveld! Etter 25 år og 250 topper blir «dagens» 10 PÅ TOPP nå historie.

Tiden er inne for å tenke nytt, med håp og mål om å rekruttere mange flere til å bli med på turene våre. Vi har, med andre ord, tatt avgjørelsen om å tre inn i den digitale tidsalderen.

Det gjør vi gjennom det nye tilbudet TRIMPOENG. Dette er en app som man laster ned på mobiltelefonen sin. Både kart, poster og annen informasjon blir lagt inn elektronisk i denne appen. Det blir ikke satt ut fysiske poster/skilt på toppene lenger, men det blir registrert poeng når man har kommet innenfor en gitt radius fra den aktuelle posten. På det elektroniske kartet vil man se posten avmerket, og samtidig også se hvor man selv befinner seg i terrenget. Deltageravgiften vil også bli å betale digitalt, idet man registrerer seg som deltager. Turlagets administrator vil kunne gå inn og se poengscoren til deltagerne og beregne premiegrunnlag.

Vi starter, som tidligere skrevet, allerede førstkommende mandag opp med konkurransen «Folldalsfjell 2021» i Trimpoengappen. Dette blir et gratis tilbud bestående av 31 turmål, som vil vare f.o.m. 15.februar t.o.m. 31.mai. Dette blir en fin anledning til å bli kjent med Trimpoeng. Vi har fått mange fine premier fra lokale bedrifter, og vi håper mange vil bli med!

F.o.m. 1.juni t.o.m. 1.oktober vil vi lage et nytt tilbud inne i Trimpoengappen. Dette blir en erstatning for 10 PÅ TOPP. Alt som tidligere har vært i papirversjon vil nå bli å finne i denne appen. Men, er du ekstra glad i papirkart kan du selvfølgelig fortsatt ta med deg kartet ditt på tur.

Vi har full forståelse for at noen vil syns det er trist at vi avslutter vår tradisjonelle 10 PÅ TOPP, og at det kan føles skummelt med noe nytt. Vi skal selvsagt være behjelpelig dersom noen får start problemer. Hvis vi kan hjelpe og inspirere hverandre kan dette bli en hyggelig felles aktivitet for mange.

Hilsen Folldal Turlag

Share This