Da koronaen kom i mars måtte Folldal turlag dessverre stenge buene våre, Nygruvbua og Grønhøbua. Midt i mai fikk vi lov å åpne de igjen, til glede for mange!

I slutten av oktober kom regjeringen med nye smitteverntiltak pga. økt koronasmitte, og vi fryktet at vi nok en gang måtte stenge buene. Vi vet at buene er verdifulle turmål for mange. Vi tok derfor kontakt med Folldal kommune for å høre om vi kunne finne en løsning, og en løsning ble det. Buene vil fortsatt være åpne, men er det andre der når du kommer dit nå må du vente til det blir ledig. Vi har laget skilt på dørene, så man vet om det er ledig eller opptatt når man kommer dit. Det er håndsprit tilgjengelig, men ta gjerne med din egen. Rydd etter deg før du går, så blir det hyggelig for alle å komme dit.

Nå oppfordrer vi alle til å følge smitteverntiltakene regjeringen har kommet med. Da er det kanskje et håp om at vi kan treffes inne i buene om ikke så lenge, samt at vi får holde selve Nygruvhytta åpen når sesongen starter i februar.

Hils på de du møter, og slå gjerne av en prat, men HOLD GOD AVSTAND!

Takk til Vegar for hjelp og lån av bildene!

Share This