Å du herlige Trimpoeng 😍😂

Hos «deg» får vi mange, varierte og trivelige turmål. «Fjellet kaller», er et kjent uttrykk, og veien dit er overkommelig for oss som bor eller ferierer i fjellbygda Folldal 🤣😊😉. Folldal har masse flott utsikt! Bygda er som et levende galleri. Har du ikke «funnet» turgleden enda? Det er fortsatt mulig, hvis du gir det litt tid 😉.

Bli med på Trimpoeng da vel! Gå når du vil og hvor langt du vil. Med gode klær og sko, noe godt til en rast i sekken, kanskje en kikkert og åpent sinn, håper vi turgleden vil «slippe inn».

Trimpoeng er friskliv og folkehelse i praksis ❤️.

Folldalsfjell 2022 koster 100 kr og varer til slutten av oktober. For å delta må du laste ned Trimpoengappen på din mobil og lage deg en bruker. Spør oss om du ikke får til.

Og du – Trimpoeng er IKKE en konkurranse hvor du må konkurrere med de andre deltakerne! Poengene du får kan være en motivasjonsfaktor for å komme seg ut på tur, kanskje til steder du ellers ikke ville gått til. Alle som deltar er med i trekningen av premier. Snart skal vi offentliggjøre vinnerne av vintertrimmen.

God tur 😊. Hilsen Folldal Turlag

Share This