Hei 😊. For en sommer – med flotte dager og kvelder ❤. I skrivende stund er det 166 deltakere i vår aktivitet Trimpoeng 😊 👍👏. Deltaker i Trimpoeng eller ei, vi håper du har anledning til å nyte litt av finværet i vakre Folldal. Er du litt nysgjerrig på om Trimpoeng kan være noe for deg, finner du informasjon om aktiviteten på vår nettside www.folldalturlag.no.

Noen har sagt til oss at de ikke liker at man kan følge med på hverandres poengsum i Trimpoeng. Vi oppfordrer hver og en til å holde fokuset på gode turopplevelser! Alle deltakerne, uansett poengsum, er med i trekningen av flotte premier. Det er middag for to på Nedre Dørålseter Turisthytte, 2 x jetboil og 2 x termo drikkeflasker med liten logo fra Folldal Turlag.

Knutshovda, Kollutholen, Raudkletten og Veslkollhøe er alle turmål i Trimpoeng, med fantastisk utsikt. Av rundt 60 turmål kan du velge fritt hvilke du vil besøke, og du kan besøke samme topp flere ganger. Du trenger bare å gå til turmålene du selv vil, det er ingen krav om at du må besøke alle. Gå dit du har lyst, og så langt som det kjennes greit ut for deg. Det er turmål i alle varianter. Se deg omkring, ha med mye godt i sekken og vær åpen for flotte naturopplevelser.

Nyt fjellbygda Folldal (eller stedet der du er 😉). Hilsen Folldal Turlag 😊.

Share This