Onsdag 9.september var det avslutning for «Rusle og tusle». Dette er et årlig samarbeids-prosjekt mellom Folldal kommune og Folldal turlag, og noe vi får til takket være mange frivillige og dyktige turledere, samt midler fra DNT-prosjektet AKTIV I 100.

«Rusle og tusle» er et ukentlig lavterskel tilbud primært for den eldre generasjon, men alle som vil er velkommen. Gjennom turer i nærmiljøet blir vi kjent med nye steder, historie og hverandre. AKTIV I 100 har fokus på det sosiale og fellesskapet i gruppen. Man går turer i lett tilgjengelig terreng, og det settes alltid av tid til å nyte niste og en kopp kaffe underveis på turen.

Avslutningsturen gikk fra Dørålsveien mot Ellandkollen, og etter turen ble det servert deilig mat, dessert og kaffe på Nedre Dørålseter. Alle turlederne fikk hver sin lille gave som takk for innsatsen, og toraderklubben sørget for god musikk. Det ble en trivelig avslutning på årets sesong, og 27 personer deltok.

Det går mot slutten for alle barmarks-tilbudene i kommunen vår nå – Stolpejakten, FYSAK, Barnas 5 på topp og 10 på topp. Lurer du på når de ulike tilbudene avsluttes, hvem du skal sende svarkort til osv. finner du all informasjon om dette på neste innlegg.

Share This