1.mai var første dag for «Folldalsfjell 2022». Fint å se at det allerede er 101 deltakere. Meld deg på da vel, og gjør noe bra for deg selv 😊. Det er 79 turmål i alle slags varianter. Og du – husk naturvett! Ta hensyn til fugler og dyr i ei sårbar tid, og forlat naturen ren og pen 😉.

Selv om trimmen gir poeng, er dette ingen konkurranse i å samle mest poeng i forhold til de andre deltakerne. Målet er at flest mulig skal komme seg ut på tur og nyte turlivets gleder 😉.

Flere av deltakerne hittil har gitt oss tilbakemelding om at poengene har vært en bra motivasjonsfaktor for å komme seg over dørstokkmila, og at de har hatt fine turer til steder de ellers ikke ville gått.

«Eg er i alle fall veldig takknemleg for at turlaget starta og tok dette initiativet og er stolt over kvart einaste trimpoeng eg har henta meg til no. Dette på tross av at eg ligg og vakar langt nede på resultatlista. For meg er det verdien i augneblinka som teller. Og den kontoen har allereie vekse seg stor og betydningsfull» (utdrag fra «Motivasjon i et lite pling – trimpoeng» i Folldal Turlag sitt program 2022).

Hvordan melder jeg meg på Trimpoeng? Hvis du ikke har vært med før må du laste ned Trimpoeng-appen på din mobil. Lag deg en bruker og meld deg på/betal ønsket konkurranse. Ta kontakt hvis du trenger hjelp. 

Share This