Bli med på den tradisjonsrike skituren i Alvdal Vestfjell!

Møtested: Kl. 10.00 – Vinterparkeringen til Breisjøseter, ca 500 m nord for Atnasjø kafe. Kafeen ligger langs RV 27 rett nord for Atnbru.

Dette har vært en årelang tradisjon og suksess som vi bare må gjenta! Er det noen i Folldal, fastboende eller hytteeiere  som vil slå lag med oss?

På denne turen vil dere møte turfolk fra Alvdal, Folldal og Hamar. Vi hygger oss sammen både underveis og på Breisjøseter Turisthytte om lørdagskvelden. Denne gangen starter vi turen fra området mellom Stadsbuøyen og Straumbu, ca. 1-2 mil nord for Atnasjø kafe. Vi kommer tilbake til detaljert trasevalg, men vi vil gå gjennom et av skarene på veg mot Breisjøseter Turisthytte. Vi legger også inn et toppbesøk for de som ønsker det på turen innover. På tur oppover vil vi ha et praktfullt skue mot Rondane og Dovrefjell. Det tas forbehold om justering av trasé avhengig av vær og føreforhold. Søndag legger vi opp til valgfrie aktiviteter, og for de som ønsker det, vil det bli anledning til å bestige en av toppene i området før vi returnerer ned til parkeringen ved Atnasjø kafe.

Det er gode fiskemuligheter på Breisjøen om noen vil prøve fiskelykken. Det er også mulig å gå direkte inn etter merkingen fra vinterparkeringen til Breisjøseter Turisthytte om noen ønsker det. Det vil da være uten turleder om ikke været tilsier noe annet.

Ta med dagstursekk til bruk innover. Halvor på Breisjøseter møter oss på parkeringen og kjører resten av bagasjen din inn.  Avgift 50,- hver veg.

Ta på og med gode fjellklær til vinterbruk og godt med mat og drikke. Ski med stålkanter er en fordel.

Turleder: Per Bergsvein Støen tlf 91583114, samt fra en av de andre turforeningene.