Høstferie i Folldal? 🍂🍁

Den vakre fjellbygda har mye å by på – dersom du ønsker å nyte natur. Enten du er en garvet turgåer eller en som ønsker å teste ut turlivet, enten du vil møte andre eller gå alene, så finnes det fantastiske muligheter – i alle grender og daler. Drømmen hadde selvsagt vært at alle turmulighetene i bygda hadde blitt samlet i en bok. Det ville blitt en stor serie 😂😂. Enn så lenge får vi hjelpe hverandre med gode tips. Folldal Turlag vet at det settes stor pris på alle turbilder som deles i facebook- gruppa vår. De motiverer og gleder. Del gjerne noe fra din tur, og spør gjerne oss i Folldal Turlag dersom du lurer på noe.

Vi er også så heldig å ha mange frivillige i bygda vår, som på ulike måter legger tilrette for at folk skal oppdage turgleden ❤. Det er verdifullt! Trivelige åpne buer, benker og gapahuker står klar til alle som vil benytte disse. Frivillig innsats, gaver og gavemidler – rausheten i bygda er enorm!

Man trenger ikke å gå så langt. Å sette seg ned med åpne sanser, å beundre de store og små blikkfang, det kan gi øyeblikk du vil huske med glede ❤.

Her får du noen turforslag:

Folldal Gruver er et flott utgangspunkt for både korte og lange turer. Tur 1-4 er skiltet, og det er også den nye flotte helsestien. Du kan lese mer om tur 1-4 på ut.no.

https://ut.no/turforslag/1110948/tur-1-folldal-gruver

https://ut.no/turforslag/1110962/tur-2-folldal-gruver

https://ut.no/turforslag/1110964/tur-3-folldal-gruver

https://ut.no/turforslag/1110965/tur-4-folldal-gruver

Folldal Turlag har to åpne buer, Nygruvbua og Grønhøbua. Her kan du fyre i ovnen og nyte nistepakka i trivelige omgivelser.

Kroktjønna i Grimsbu byr på fine turstier tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kakkelkletten i Grimsbu – fin utsikt og fin gapahuk.

Gamle Grimsbrua og Fallfossen.
https://rondanevegen.no/fallet-og-grimsbommen/

Hjelp oss å ta vare på hilsekulturen – hils på de du møter. Du kan gjøre en forskjell i andre menneskers liv.

God tur, nyt de små øyeblikk 😊.

PUST!
Livet er
akkurat nå
dette minutt
dette sekund

Share This