Trimpoeng «Folldalsfjell vinter 2022» er godt i gang, og det er allerede 78 deltakere. Dette er et uhøytidelig lavterskel- tilbud, og vi i Folldal Turlag håper det skal stimulere til god folkehelse. Tur er viktig, men det er vel så viktig å se seg omkring, nyte flott natur, nyte magiske naturopplevelser og smile til de du møter på din vei 😉.

Som deltaker i Trimpoeng kan du velge blant 39 turmål rundt omkring i bygda, noen skiturer og noen fotturer. Når snøen kommer vil det bli enda flere turmål. Du kan selv velge hvilke turmål du vil besøke, og du kan besøke det samme flere ganger (men det må gå minst 8 timer mellom hver gang du registrerer deg på det samme turmålet).

For å delta i Trimpoeng må du laste ned Trimpoeng-appen på din mobiltelefon. Har du deltatt i Trimpoeng før trenger du ikke å gjøre dette. Registrer deg med navn, mobilnummer og epost-adresse. Du vil da motta et passord via sms. Nå kan du logge inn med mobilnummer og velge konkurranse (velg da Folldalsfjell vinter 2022). Meld deg på og betal deltakeravgiften som er 100 kroner. Du vil nå kunne se listen over turpostene. Velg turmål og sank poeng.

Selv om konseptet gir poeng, er dette er ingen konkurranse i å samle mest poeng i forhold til alle de andre deltakerne.Ønsket og målet vårt er at hver og en kan komme seg ut på tur, og kjenne at poengene man får er en motivasjonsfaktor for seg. Konkurrer gjerne mot noen venner, familiemedlemmer e.l., men ha hovedfokuset helsegevinsten – nyt turene! God tur.

Share This