Noen har kanskje allerede fått med seg at det har blitt lys i Grønhøbua. Det er en av våre fantastiske støttespillere, Folldal elektro, som har utført jobben for turlaget. Vi har fått utelys med bevegelsessensor på bua og utedoen, lys inne på do/vedbua og inne i sjølve bua. Vi håper dette skal gjøre det ekstra trivelig å komme dit på mørke høstkvelder og vinterstid. Eva Lohn, Heidi og Per Bjarne Kristoffersen har vasket og ryddet etter montering. Bua er åpen for alle, og er et fint sted å besøke.

Solcelleanlegget er delvis finansiert med pengegave som Folldal Turlag har fått i forbindelse med Lasse Andreassens bortgang i sommer. Lasse hadde hytte på Verket, og var en aktiv fjellvandrer. Han var glad i bygda, og etter hvert bosatte han seg her. I samråd med familien hans er det bestemt at ytterligere minnegaver som kommer inn på konto 1885 18 81359 vil gå til å dekke resten av ugiftene til solcelleanlegget.

Turlaget har fått enda en pengegave fra Finn Bjarne Jensen, så disse pengene har også gått til solcelleanlegget.

Denne høsten har Grønhøbua fått et skikkelig og etterlengtet «løft». Nå står den der nybeisa og fin, lukter nyvasket og venter på turfolket. Vi ber om at alle hjelper oss å holde det ryddig og pent, både i og utenfor bua, slik at det blir trivelig for alle å komme dit.

Er det noen som ønsker å gi en ordinær gave til anlegget, er dette selvfølgelig også mulig! Folldal Turlag er takknemlig for alle bidrag til vår konto 1885 17 42820 (merk beløpet «solcelleanlegg Grønhøa»).

Folldal Turlag er svært takknemlig for alle gaver vi får, og ønsker å benytte pengegavene til små og store «prosjekter» som kan glede turfolket. Vi er opptatt av at våre bygninger skal framstå innbydende både innendørs og utendørs, og være en berikelse i den flotte bygda vår.

 

Share This