Folldal Turlag ønsker å legge tilrette for og inspirere til turglede for ALLE.

Laget driftes av en enorm frivillig innsats fra veldig mange, og vårt tilbud hadde ikke vært mulig uten frivilligheten! 😍

Nygruvhytta, Nygruvbua, Grønhøbua, merkede stier både for barmarksesongen og skisesongen, turkasser med turbøker, milevis med skiløyper, Trimpoeng, Rusle og tusle og Barnas Turlag Folldal er tilbud fra oss.

Men, våre tilbud krever også økonomiske midler! Disse får vi fra trofaste sponsorer, noe som ikke er en selvfølge, og som vi selvsagt setter stor pris på! Ellers får vi kjærkomne midler fra DNT (basert på medlemstallet i laget/DNT), medlemskontingent, gaver, grasrotmidler og Folldal kommune. Vi søker også om midler fra f.eks. DNT og Gjensidigestiftelsen.

De siste årene har vi slitt med at mange ikke betaler medlemskontingenten, og heller ikke gir oss beskjed om at de ikke lenger ønsker å være medlem. Dette er et tidkrevende arbeid å følge opp.

  • Har du ikke betalt kontingenten for 2023, og ikke ønsker å være medlem lenger, ber vi innstendig om at du sender en melding til Arne Lohn om dette – arnelohn@gmail.com, mobil 411 01 326.
  • Har du ikke betalt, men fortsatt ønsker å være medlem er det ikke for sent. Faktura med pdf er sendt på epost, men spør oss gjerne om det er noe du lurer på.
  • Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, ta også kontakt med Arne.

Mvh Folldal Turlag

Share This