Høsten i Folldal er ei herlig tid, og i det siste har vi vært utrolig heldige med været! Enten du er jeger, sausanker, turist eller er fra bygda, så håper vi nettopp DU har hatt anledning til å nyte litt av den flotte høsten i den vakre fjellbygda vår. Her på hjemmesiden har det vært ikke vært så mye «aktivitet» den siste tiden. Vi er nå i innspurten med våre barmarks-tilbud. Rusle og tusle hadde avslutning på Atnasjø kafe 1.september og Stolpejakten hadde siste dag 20. september. Trimpoeng har siste dag for registrering 30.september. Svarkort for Barnas 5 på topp må sendes til Henny Oddveig Kveen Brustad innen 1.november.

Bonden kikler etter sauene sine. I disse dager er det tid for sauesanking i Folldal.

Barnas Turlag har endelig kommet igang igjen etter et langt opphold under pandemien. De arrangerte «Finn fram dagen» på Kroktjønna søndag 5.september (samarbeid med orienteringsgruppa i FIF). Program kommer på hjemmesiden over helgen.

Som vi skrev i et innlegg for en tid tilbake har Gurin, vår trofaste løypekjører gjennom mange år, nå avsluttet arbeidsforholdet i Folldal Turlag. Vi vil takke Gurin for fantastisk innsats! Han har tatt svært godt vare på vår kjære Snøfrid, og sammen har de to gitt oss milevis med innbydende skiløyper.

Vi ønsker hver og en en fortsatt fin høst. Nyt høsten på din måte, med åpne sanser og gjerne noe godt i sekken. Ta vare på gode øyeblikk. Det går fort mot vinter og et anna slags friluftsliv. Det er også ei flott tid. Alle årstider har sin sjarm.

Vi ønsker deg en fin lørdagskveld, hilsen Folldal Turlag.

 

Flotte farger på T-stien fra Stadsbuøyen mot Breisjøseter.

Share This