Hei, og velkommen til vårt aktivitetstilbud «Folldalsfjell vinter 2023». Meld deg på når du vil, tilbudet varer til 30.april.

Det er foreløpig 53 turmål å velge blant. Du kan selv velge hvilke turmål du vil besøke, og du kan besøke det samme turmålet flere ganger (men det må gå minst 8 timer mellom hver gang du registrerer deg). Selv om konseptet gir poeng, er dette ingen konkurranse i å samle mest poeng i forhold til de andre deltakerne. Ønsket og målet til Folldal Turlag er at hver og en kan komme seg ut på tur, og kjenne at poengene man får er en motivasjonsfaktor for seg. Kanskje kommer du deg til steder du ellers ikke ville gått. Konkurrer gjerne mot familiemedlemmer eller noen venner, men ha fokuset på helsegevinsten – nyt turene!

Slik melder du deg på Trimpoeng:
1. Last ned appen som heter Trimpoeng.
2. Logg inn (om du har vært med før) eller opprett bruker (om du ikke har vært med før).
3. Trykk på «Finn en konkurranse» – velg Folldalsfjell vinter 2023.
4. Trykk på «Bli med», deretter «Gå til påmelding».
5. Trykk på «Bli med».
6. Deltakeravgift 200,- , Trykk «Velg».
7. Nå kan du betale, med vipps eller kort.

Om du opplever problemer, f.eks. «Denne tjenesten krever betaling», sørg for å ha nyeste versjon av Trimpoeng appen. Dette ordner du i appstore med iPhone eller playbutikk med Android.

Folldal Turlag så seg nødt til å skru opp deltakeravgiften til 200 kroner per person denne gangen, pga. at det koster mye for oss å ha dette tilbudet.

Er det noe du lurer på, bare spør: Elin mobil 99 53 05 83.

Share This