Hei

Tur-året 2021 er godt i gang. Etter at landet vårt stengte ned på grunn av covid- 19 i mars har stadig flere oppdaget gleden ved å ferdes i norsk natur. Naturen er aldri stengt, men ligger der klar til fri bruk. Den kan blant annet gi deg gode opplevelser, økt trivsel og overskudd. Forskning viser at bare det å se natur kan være nok til at du føler deg bedre.

Den siste tiden har kulden satt sitt preg på bygda vår, på godt og vondt. Alt handler om valgene man tar. «Dersom du vel å ikkje gleda deg over snøen, vil du ha mindre glede i livet, men same mengde snø» (Voss lyrikklag). Slik kan man også tenke når det gjelder kulden.

Velger man å ta opp kampen mot dørstokkmila, kle seg godt og ta med noe godt i sekken, så er premien ofte noe helt spesielt! Kulden skaper nemlig magiske øyeblikk utendørs, og i høyden er det ofte betydelig mildere. Når sola skinner på vidder med hvit snø og vakre fjell, og når månen noen timer senere titter fram, da bør man tenke at man er utrolig heldig som har muligheten til å ta turen til dette levende galleriet. «Det er så mye himmel her, fri for kunstig lys» svarte en jente en gang da jeg spurte hvorfor hun ville bosette seg i Folldal. «Nettopp», tenkte jeg, «det har du jammen rett i». Noen ganger trenger vi å minnes på de kvalitetene vi har så nære, eller rett og slett bli litt inspirert.

Folldal Turlag har dette året tatt noen valg når det gjelder våre tilbud, og vi er nå i innspurten med arbeidet for årets TURPROGRAM. Vi har kjent på at tiden er inne for å modernisere deler av tilbudet vårt, og vi gleder oss til å presentere dette for medlemmer og andre turglade.

Vi holder også på å ferdigstille arbeidet med sponsoravtaler, og vi er utrolig takknemlige for den rausheten vi har blitt møtt med! Det er gledelig å kunne fortelle at våre to matbutikker, Coop Prix Folldal og Joker Folldal sammen skal være vår hovedsponsor de tre neste årene.

Følg med, vi kommer med mer info etterhvert.

Share This