Aktivitetstilbud Folldal Turlag:

Trimpoeng er en uhøytidelig konkurranse, hvor den eneste du trenger å konkurrere med er deg selv 🤣👍. «Premien» er mange (83!) flotte turmål i Folldal 😍 (og noen få i nabokommunene), samt forhåpentligvis gode turopplevelser og en bra «boost» til helsa di 😊. For å delta må du laste ned Trimpoeng-appen på din mobil, lage deg en bruker og melde deg på «Folldalsfjell 2022». Dette koster 100 kroner, og varer til 31.oktober.

Det er per i dag 154 deltakere, og vi setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene vi har fått! Folk sier de kommer seg til fantastiske steder de ellers ikke ville gått, og at dørstokkmila har blitt betydelig kortere.

Når du kommer til turmålene tar du frem mobilen din og åpner appen. Så kan du trykke på «Sjekk inn», og vipps så hører du et pling, og du får poeng.

Du kan selv velge hvilke turmål du vil besøke. Du trenger ikke besøke alle, og du kan besøke det samme turmålet flere ganger, men det må gå minst 8 timer mellom hver gang du sjekker inn.

Selv om trimmen gir poeng, er dette ingen konkurranse i å samle mest poeng i forhold til de andre deltakerne. Målet er at flest mulig skal komme seg ut på tur og nyte turlivets gleder 😉.

«Eg er i alle fall veldig takknemleg for at turlaget starta og tok dette initiativet og er stolt over kvart einaste trimpoeng eg har henta meg til no. Dette på tross av at eg ligg og vakar langt nede på resultatlista. For meg er det verdien i augneblinka som teller. Og den kontoen har allereie vekse seg stor og betydningsfull» (utdrag fra «Motivasjon i et lite pling – trimpoeng» i Folldal Turlag sitt program 2022).

Storkringla er et av turmålene i Trimpoeng. Dette er en veldig fin topp, med fantastisk utsikt!

Takk for lånet av bilder, fra nye medlemmer i Turlaget.

Share This