Folldal Turlag jobber året rundt for at flest mulig skal finne glede og nytte i å mosjonere i vakker natur, og vi har mange ulike oppgaver. Styret ville aldri klart alt dette uten hjelp, og tiden er igjen inne for å takke alle våre gode hjelpere. Det er mange, både hyttefolk og bygdafolk, som gjør sitt for at bygda skal bli et attraktivt sted å bo og feriere. Sammen fremmer vi trivsel og turglede!

Takk til alle dere som bidrar til at alle våre bygninger fremstår godt vedlikeholdte.

Takk til alle dere som passer på, vasker og pynter i buene våre, Nygruvbua og Grønhøbua.

Takk til alle dere som ordner ved så vi kan fyre i buene og i Nygruvhytta.

Takk til alle dere som gjør en innsats for at Snøfrid skal komme frem og lage flotte skispor. I år har vi, blant annet, fått hjelp med å slå ned og merke stolpene våre med refleks, og vi har fått laget ny klopp over ei grøft i gruveområdet. Dette gjør det trygt for Snøfrid og mannskapet når skispor skal fikses.

Takk til alle frivillige løypekjørere og løypemannskapet til Snøfrid. Dere er tidlig på’n, så vi andre kan nyte ferske skispor etter frokosten.

Takk til deg som hjelper til med å administrere Trimpoeng. Det er en stor jobb både å planlegge, gjennomføre og følge opp.

Takk til alle turledere. Rusle og tusle hadde ikke vært det samme uten dere, og årets topptur hadde heller ikke blitt et tilbud.

Takk til alle som stiller som vertskap på Nygruvhytta fra vinterferien til påskeferien.

Takk til alle dere som støtter oss som medlemmer, løypevenner eller som
gir oss pengegaver og andre gaver.

Takk til alle dere som stiller opp når vi ber om hjelp til små og store oppgaver, også oppgaver som ikke er nevnt ovenfor.

Sist, men ikke minst, en stor takk til rause grunneiere og rause sponsorer. Velvillighet og økonomi må ligge til grunn for lagets arbeid.

Gjennom året får vi mange hyggelige og motiverende tilbakemeldinger om at folk setter umåtelig stor pris på tilbudene våre. Mange er mektig imponert over at et lite turlag i ei lita bygd kan få til så mye. Det er stas, og det er manges fortjeneste!

Inni Nygruvbua. Foto: Eva Lohn

Inni Grønhøbua. Foto: Elisabeth Kristoffersen

Share This