Folldal Turlag ønsker å gi folk et bredt TURLØYPETILBUD, gjennom hele bygda (Folldal Gruver – Furutjønna – Sletten – Lurven, Nygruva-området inkludert Fallet, Gamle Atndalsvegen fra Fallet til Straumbu, Grønhøa-området og Reinslia).

I vinterferien vil vi kjøre hyppigere enn ellers (cirka annenhver dag hvis nødvendig), slik at turister og bygdafolk skal kunne nyte skigleden både i ukedagene og i helg. Folldal er ei fjellbygd, og på et lite blunk kan noen hissige vindkast «hviske ut» nykjørte løyper. Sånn er det på fjellet! Man kan ikke regne med at løypene alltid er tipp topp.

Snøfrid vil kjøre mesteparten av løypenettet i vinterferien (ikke Atndalen). Gjennom hele uka har Nygruvaområdet førsteprioritet, da Nygruvhytta har åpent med servering av vafler, varm drikke og andre godsaker. Vi håper mange tar turen dit! Grønhøa-området kjøres samme dager som Nygruva, men litt senere på dagen. Vi har mange dyktige scootersjåfører som vil holde løypenettet ved like gjennom uka.

Vi minner om at det er mulig å «følge» Snøfrid på skisporet.no (link her på hjemmesiden under værstasjonene), og at dere kan sjekke været på Nygruva og i Grønhøa her på hjemmesiden (værstasjoner).

Løypenettet koster! Folldal Turlag setter stor pris på støtten vi får fra et raust næringsliv, både i bygda og i nabobygdene. Uten dem hadde det ikke vært mulig med et så bra tilbud. Vi ønsker også å rette en stor takk til alle medlemmer og løypevenner.

Medlem eller ikke, støtt gjerne Turlagets løypekjøring – du kan gi så mye du vil, så ofte du vil. Kontonummer 1885.17.42820 eller vipps 94750. Husk, uansett betalingsmåte, og merke meldingen med «løypevenn». 

GOD TUR!