Velkommen til Folldal Turlag

Velkommen til Folldal Turlag

En flott avslutning på første vinterferieuka!

For en dag vi har hatt – vi er utrolig heldige vi som kan nyte fjellbygda Folldal på sitt beste. Ved Nygruvhytta var det yrende folkeliv, latter og god prat, deilig vaffelduft, sol og blide fjes. Takk til alle som har vært vertskap denne uka – Per, Kari, Eva, Anne Karin og Vinja, og takk til alle dere som har støttet opp om kafeen vår. «Det er såååå hyggelig å være vertskap på Nygruvhytta, og grunnen er masse hyggelige og takknemlige folk, både voksne og barn!» (sitat Kari)

Takk til løypekjørerne som har stått på fra tidlig morgen til sen kveld, og delt bilder som har vekket turlysten i oss og fått oss ut av godstolen.

Foto: Kjell Helge

Foto: Kjell Eirik

Foto: Tom Roger

Parkering Hovda er et perfekt utgangspunkt for tur – for liten og stor, for gammel og ung og for alle de som vil kjøpe nystekte vafler og annet godt på Nygruvhytta. Det er ikke bare løypekjørerne som er tidlig og seint oppe. Jan Inge, som har ansvar for å brøyte Nygruvveien, fortjener også en stor takk. Veien er rett og slett strøken, har hyppige avkjørsler (slik at det skal gå fint og møtes) og en parkeringsplass som har plass til mange.

En ny vinterferieuke står for tur. Følg oss for info om løypekjøring, kom gjerne på kafé Nygruvhytta onsdag til søndag, og ellers må du gjerne besøke våre to trivelige buer (Grønhøbua og Nygruvbua) som alltid er åpne ❤️.

Folldal Turlag ønsker deg en fin søndagskveld!

Velkommen til vinterferie i Folldal! ❤️

Foto: Kjell Helge.

Du har gjort et klokt valg 👍😉🤩😍😂. Vi drømmer sjølsagt om at værgudene vil være på vår side. Den første vinterferie uka går mot slutten, og vi har hatt flere fine dager. Uansett vær kan vi tilby storslått natur, stillhet, milevis med skiløyper, urørt snø, trivelige og døgnåpne buer, kafe på Nygruvhytta og økt aktivitet med løypekjøring. Åpningstider Nygruvhytta uke 9: Fra og med onsdag 28.februar til og med søndag 3.mars kl. 11-16. Vi selger nystekte vafler, smurf, sjokolade, samt varme og kalde drikker. Du kan betale med vipps eller kontanter. For informasjon om løypekjøring sjekk skisporet https://www.skisporet.no/map/destination/25

Setter du pris på skiløypene våre eller åpne trivelige buer med vedovn og ved, må du gjerne vippse oss en slant. Vippsnummer er 94750. Vennligst merk betalingen med løypevenn eller ved.

Folldal og Sollia Røde Kors advarer mot snøskredfare. Det er bare en uke siden det gikk et snøskred i Storhøa, like ovafor Olabu. De oppfordrer alle til å ta kloke veivalg, og ikke utsette deg selv eller andre for fare. De har stikka løype fra Grimsbu til Breisjøseter Turisthytte, greit med snø.

Foto: Eva Lohn. Fra parkering Hovda mot Nygruva.

Foto: Peder Blæsterdalen

KOS DEG PÅ TUR! HILSEN FOLLDAL TURLAG

Årsmøte

I går kveld ble det avholdt årsmøte i Folldal Turlag på Grimsbu Turistsenter. Vi er inne i nok et aktivt år 🤩😍, både når det gjelder aktiviteter og tilrettelegging for TURGLEDE. Dette får vi til fordi vi har en robust økonomi, og fordi det finnes veldig mange rause folk i bygda som bidrar med små og store oppgaver gjennom hele året. Et styre alene hadde aldri fått til dette. Årets program sendes til trykking om ikke så lenge, og skal etter planen være klar til påske. Her vil vi presentere alle våre sponsorer ❤️ og aktiviteter 😊 i 2024.

Styret består nå av:
Leder Arne Lohn. Styremedlemmer Jan Korsvold, Henny Oddveig Kveen Brustad, Elin Blæsterdalen og Roar Strømhaug. Vara i styret er Hege Brennodden Røhjell og Storm Øyen.

Bildet er fra Barnas Turlag Folldal sin fellestur (Barnas 5 PÅ TOPP) til Bakkekampen høsten 2023. Det var stor mestringsglede på denne turen!

Folldal Turlag ønsker deg en fin lørdag. Nygruvhytta har åpent kl. 11-16. Salg av nystekte vafler, sjokolade, smurf, varme og kalde drikker. Betaling med vipps/kontanter.Leverandør av fersk, serveringsklar bacalao.

  Nyttig info

Bli medlem i Folldal Turlag!

Kontakt

Styret i Folldal Turlag 

Leder
Arne Lohn
Tlf: 411 01 326
arnelohn@gmail.com 

Styremedlem
Svein Willy Danielsen
915 99 655
swdaniel@online.no

 

Styremedlem/hjemmesideansvarlig
Elin Blæsterdalen
Tlf: 995 30 583
elinblaster@gmail.com

Styremedlem/løypeansvarlig
Jan Korsvold
Tlf: 415 34 469                          jankorsv@gmail.com

Styremedlem/leder Barnas Turlag
Henny Oddveig Kveen Brustad
Tlf: 952 10 114
hokbrus@hotmail.com

 

Oppsynsmann Grønhøbua
Per Bjarne Kristoffersen
Tlf: 951 35 651
pek2@online.no

Ansvarlig for Nygruvhytta
Arne Lohn                                                         Tlf: 411 01 326

 

Share This